Olot i les seves esglésies

 

El Santuari de la Mare de Déu del Tura, l’Església de Sant Esteve, l’Església del Convent del Carme… A Olot hi ha més de 15 esglésies, capelles, santuaris o ermites! Les vols conèixer? Durant la visita coneixerem el Santuari del Tura, la Capella de Santa Magdalena, l’Església de Sant Bernat i la de la Verge del Portal i l’Església del Cor de Maria i acabarem a l’Església de Sant Esteve.

Farem un recorregut per les diferents esglésies de la ciutat i les veurem des de l’exterior. Coneixerem la seva història i la seva arquitectura. Si és possible, es podrà visitar lliurement durant uns minuts l’interior dels edificis.

Durant la visita, la guia ens explicarà secrets que amaguen carrers i edificis per on hi passarem.

Com a opcional, podeu demanar prèviament visitar l’Església del Tura i la de Sant Esteve per dins, amb un suplement i amb una visita feta per responsables dels mateixos espais.

Durant l’estat d’alarma pel covid-19, les visites es poden veure modificades per seguretat i, en el cas de voler visita l’interior d’un edifici religiós, caldrà consultar abans la normativa corresponent amb aquest. 

En el cas de les persones amb mobilitat reduïda, no es visitarà l’Església de Sant Bernat degut a la seva ubicació. Tot i això se’n farà esment i s’ensenyaran fotografies.

Punt de trobada: Exterior del Santuari del Tura d’Olot