Olot Industrial, Olot artesanal

Ciutat dels volcans i del Modernisme, Olot també va ser important gràcies al riu Fluvià i a la seva indústria; tallers de sants, fàbriques tèxtils, adoberies, fabricació d’indianes, i l’Escola d’Art. 

Durant la visita coneixerem com era el passat industrial a la ciutat i algunes de les antigues fàbriques així com l’Escola d’Art d’Olot visitant els Claustres del Carme. Acabarem la visita en un dels tallers d’artesans del Carrer del Sastres d’Olot que formen part del projecte de la Iera. 

Demana més informació per a la visita d’un taller del Carrer dels Sastres. Segons la seva disponibilitat i el teu interès, podrem visitar uns tallers o altres (ceràmica, serigrafia, feltre…) ens faran demostracions i també hi podrem comprar. Complementa la teva visita amb una visita al Museu dels Sants o al Museu Comarcal, ubicats a Olot. Al Museu Comarcal hi ha indianes i motllos de fusta, una màquina de fer mitjons i un espai dedicat a la fabricació de barretines del segle XIX. 

Durant l’estat d’alarma pel covid-19, els nostres recorreguts i visites es poden veure modificats. Per a visitar un taller d’un artesà, caldrà consultar abans la corresponent normativa amb aquest. Gràcies 

Quins tallers podem visitar al Carrer dels Sastres

Punt de trobada: Exterior Plaça Mercat d’Olot

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.